Invention Center
Strategisch advies & innovatie

OVER ONS

Experts in projectmanagement  en consultancy.

U kunt rekenen op strategisch advies en innovatie met oplossingen op maat.

Samen met onze partners beschikken wij over expertises op een breed terrein. We kunnen sneller schakelen met synergie, wendbaarder zijn en verbindingen realiseren met kracht. Invention biedt altijd op maat oplossingen voor uw bedrijfsvoering en projecten. 

ONZE MINDSET

Vindingrijk en integraal denken en handelen voor een blijvend sterk resultaat….

De Proffesionals van Invention en haar partners combineren innovatie, vindingrijkheid en integraal denken voor duurzaam resultaat. We werken voor projecten in de bedrijfvoering, ondernemerschap, (internationale) handel, arbeidsmarkt/onderwijs en sociaal domein. Hoe groter en complexer de uitdaging of opdracht, hoe beter! Door alle ervaring te delen, weten we als consultants meer en zetten we de norm. We leggen kruisverbanden die versnellend, verhelderend en verbeterend werken. We balanceren alle uitdagingen en vraagstukken om tot blijvend sterk resultaat te komen.

CIJFERS


Onze Visie

Integrale aanpak voor relevante oplossingen

Innovatie, kostenbeheersing, compliance en efficiëntie zijn belangrijker dan ooit. Wij zijn ervan overtuigd dat een integrale aanpak tot betere oplossingen leidt dan de traditionele, monodisciplinaire aanpak. Verbinden van expertise en vindingrijkheid, staat centraal. Het geeft een krachtige impuls aan gewenst resultaat!

Onze missie

Alle elementen in één duurzame prestatie

Invention zorgt ervoor dat alle elementen van het verhaal (economisch-financieel, maatschappelijk en technisch) keer op keer in een duurzame prestatie bij elkaar komen. We brengen continu de beste mensen en nieuwste inzichten bij elkaar, en maken de vertaalslag naar praktische en herhaalbare oplossingen.

Zo zet Invention  de norm in duurzaam resultaat uit complexe projecten:


 
E-mailen
Bellen
Map
Info